ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського сімейного лікаря затримали на хабарі від ухилянта

Ольга Денисяка

|

У Львові затримали на хабарі сімейного лікаря, він отримав хабар за встановлення фальшивої інвалідності ухилянту. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний вимагав від громадянина 1500 доларів США неправомірної вигоди за здійснення впливу на інших лікарів щодо надання фіктивних медичних виписок для призначення групи інвалідності військовозобов’язаному. Вищевказані кошти лікар отримав двома «платежами».

Затриманому повідомили про підозру за ч. 3 ст.368 ККУ (отримання хабара у великому розмірі). Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Правоохоронці не розголошують прізвище затриманого. За даними ZAXID.NET, на хабарі попався сімейний лікар КНП «Львівська 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева» Назар Дребіт. У разі доведення вини, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки та конфіскація майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *