ОСТАННІ НОВИНИ

6-річний хлопчик зі Львова загубився і сам у мороз пройшов майже 7,5 км

Ольга Денисяка

|

9 січня поліцейські та небайдужі розшукали 6-річного львів’янина, який вийшов зі школи та пішов у невідомому напрямку. Дитину знайшли в селі Сокільники, хлопчик сам пройшов приблизно 7,5 кілометра у 10-градусний мороз. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Ввечері 9 січня поліцейські отримали орієнтування про 6-річного хлопчика, який ще о 15-й годині вийшов з однієї зі шкіл у Франківському районі й пішов у невідомому напрямку. Додому він так і не прийшов.

Поліцейські відпрацьовували ймовірний маршрут руху дитини, переглядаючи камери відеоспостереження та патрулюючи містом. Аж раптом маленьку дитину помітили в селі Сокільники, неподалік Львова.

«Громадяни одразу викликали нас і напоїли дитину гарячим чаєм. Хлопчик розповів нам чимало історій про свою мандрівку від вулиці Повстанської до місця, де його знайшли. Ми передали малюка рідним у відділку поліції. Надалі з родиною працювали поліцейські ювенального підрозділу», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *