ОСТАННІ НОВИНИ

47-річна львів’янка під час сварки зарізала співмешканця

Ольга Денисяка

|

Ввечері 8 січня у Львові під час сварки 47-річна жінка зарізала свого 71-річного співмешканця. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Повідомлення про чоловіка з колото-різаною раною грудної клітки надійшло у поліцію 9 січня від медиків. Незважаючи на зусилля лікарів, потерпілий помер у реанімації.

Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері 8 січня, о 22.40, в одній із квартир на вулиці Угорській у Львові між 47-річною жінкою та її 71-річним співмешканцем виник раптовий конфлікт, під час якого вона завдала пенсіонеру удар ножем у груди, що в подальшому призвело до смерті потерпілого.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *