ОСТАННІ НОВИНИ

Ексрадник глави адміністрації Януковича організовував схеми для ухилянтів

Ольга Денисяка

|

Служба безпеки заблокувала нові схеми ухилення від мобілізації та незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Серед їхніх організаторів — колишній радник глави адміністрації Януковича. Про це йдеться в повідомленні СБУ.

У різних регіонах країни затримали організаторів оборудок. Серед них – колишній радник глави адміністрації Януковича та посадовець військово-лікарської комісії, які з кожного ухилянта заробляли до 10 тис. доларів США.

За гроші фігуранти сприяли втечі потенційним призовникам за кордон в обхід контрольно-пропускних пунктів або на підставі підроблених документів.

«У Києві нейтралізовано злочинну групу, яка вивозила ухилянтів до Євросоюзу під виглядом водіїв міжнародних пасажирських перевезень. На чолі угруповання був мешканець столиці, який з 2012 і до початку 2014 року обіймав посаду радника глави адміністрації президента-втікача», – йдеться в повідомленні.

Для реалізації схеми експосадовець оформлював своїх клієнтів на підконтрольну компанію-перевізника та реєстрував їх у системі «Шлях» як водіїв закордонних рейсів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *