ОСТАННІ НОВИНИ

Під час рейду ГУР на Бєлгородщину було поранено одного з керівників Міноборони РФ, – Юсов

Маркіян Рой

|

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов підтвердив, що під час спецоперації ГРУ в Бєлгородській області було поранено одного з керівників Міноборони РФ. Про це він повідомив в ефірі Radio NV.

«Є факт, що один з керівників Міністерства оборони РФ був з перевіркою на об’єкті в Бєлгородській області. Він був важко поранений та евакуйований на гелікоптері», – повідомив Андрій Юсов.

Представник ГУР додав, що гелікоптером рашисти абикого не забирають.

Кирило Буданов завив, що під час спецоперації українських розвідників на території Бєлгородської області РФ було дуже тяжко поранено «досить знакову особистість».

Начальник ГУР також назвав цю операцію «звичайною», оскільки між росією та Україною йде відкрита війна і у зв’язку з цим «нічому дивуватися».

«Той, хто несе війну іншим, рано чи пізно отримає її у себе, що врешті-решт і відбувається», – підсумував Буданов.

Головне управління розвідки Міноборони провело спецоперацію у Бєлгородській області перед приїздом на російські позиції вищого військового керівництва.

Розвідники отримали інформацію про те, що найвище керівництво російської армії запланувало перевірку позиції у Грайворонському районі. Перевірка була пов’язана із скаргами особового складу на погані умови служби.

«Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи. Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію. Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *