ОСТАННІ НОВИНИ

Звуки Різдва: оркестр LUMOS зіграє у Львові композиції з кіно та мультфільмів

Омелян Шевчук

|

15 січня у Львівському оперному театрі відбудеться святковий концерт для всієї сім’ї The Sounds of Christmas від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra та хору “Євшан”. Про це повідомила керівниця оркестру Діана Коваль.

Грати музику з кіно та мультфільмів у казковому концерті є вже різдвяною традицією оркестру, яка триває сьомий рік поспіль. На подію запрошують і дорослих, і малечу – програма спеціально підібрана так, аби було цікаво й наймолодшим глядачам.

На концерті глядачам пропонують:

  • послухати оновлену програму найкращих мелодій з фільмів та мультфільмів: “Сам удома”, “Різдвяна історія”, “Гаррі Поттер”, “Крижане серце 1-2”, “Полярний експрес”, “Ґрінч”, “Чарлі та шоколадна фабрика”, “Вонка”, “Едвард руки-ножиці”, “Вартові легенд”, “Клаус”, “Доктор Хто” та багато інших;
  •  насолодитись виконанням улюбленої музики кращими професійними музикантами Львова у складі симфонічного оркестру, хору та солістів у казковому різдвяному одязі;
  • завітати на дійство тематично, оформлене декораціями, костюмами музикантів, святковим відеорядом з фільмів; та історією-притчею, яка вчить звертатись до добра та мріяти;
  • взяти участь в інтерактиві на самому концерті: музиканти пропонують забавлянки для дітей та пам’ятні подарунки в антракті.

Зазначимо, симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – професійний колектив, що складається з кращих музикантів Львова. Він відомий своєю надзвичайно високою якістю виконання та справжньою любов’ю до музики, яку виконує.

Творінню оркестру належать атмосферні казкові шоу за “Гаррі Поттером”, “Володарем перснів”, “Грою престолів” та іншими. Кожен проєкт колективу – завжди більше, ніж просто концерт. Це сюжетні видовища, поєднані тематичними історіями та інтерактивною взаємодією зі слухачами, що завжди збирають повні зали шанувальників та залишають по собі неймовірні емоції та враження.

Диригент концерту — Роман Кресленко. Художній керівник оркестру — Діана Коваль. Художній керівник хору — Ірина Кресленко

Вікових обмежень для відвідування концерту немає. Дітям до 6 років без займання окремого місця вхід є безкоштовним.

Квитки доступні за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *