ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині хлопчик купив військовим дрона на гроші з коляди

Наталя Дуляба

|

12-річний Максим Зарічний, колядуючи на Різдво на Яворівщині, зібрав 16 тисяч грн. Ці гроші він витратив на купівлю дрона для українських військових. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Максим Зарічний сам із Херсонської області. Його родина була змушена виїхати після російської окупації й оселилась на Яворівщині.

На різдвяні свята хлопець колядував для мешканців Івано-Франківської громади і зібрав 16 тисяч грн. Їх він витратив на купівлю дрона, який через волонтерів передав військовим.

«Дякую Максимові і кожному, хто допомагає нашим військовим. Україна пишається вами», – підкреслив голова ОВА.

У Яворівській районній адміністрації додають, що Максим Зарічний активно волонтерить на ЗСУ. Своїми сольними концертами він зібрав уже понад 600 тисяч грн, а також сотні окопних свічок для наших захисників.

Як пише Суспільне, 12-річний Максим родом зі села Підстепне Олешківської громади. Через місяць після окупації Херсонщини родина виїхала й оселилась в Івано-Франковому на Львівщині.

Сам хлопчик займається вокалом, незважаючи на те, що на навчання у музичну школу йому тепер доводиться їхати 15 км до Новояворівська. Невдовзі після початку повномасштабного вторгнення РФ Максим співає і таким чином збирає гроші на Збройні Сили України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Максим Козицький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *