ОСТАННІ НОВИНИ

Додому повернувся захисник з Львівщини, який був у полоні майже два роки

Ольга Денисяка

|

Серед понад 200 захисників, яких 3 січня звільнили з російського полону, є військовий з Львівщини Остап Решітник. Захисник був у ворожому полоні з квітня 2022року. Про це йдеться в повідомлені очільника Львівської ОВА Максима Козицького.

«Цей знімок екрана – найкраще свідчення того, яку силу має віра. Його зробила пані Світлана Решітник, мама Остапа Решітника. Серед чоловіків на цьому зображенні є її син. Він – один із тих, хто вчора повернувся з полону додому», – прокоментував світлину з військовим Максим Козицький.

Ще з 2014 року Остап Решітник служив на сході країни у пересувних госпіталях та санітарно-епідеміологічних групах. Під час повномасштабної війни львівʼянин виконував свою місію у складі 555 Маріупольського госпіталю.

«Живий. Здоровий. Звʼязку немає», – передали рідним повідомлення від Остапа 3 квітня 2022 року.

Через декілька тижнів дізналися, що він у полоні. До 2 січня жодних звісток від Остапа не було.

Нагадаємо, 3 січня Україна повернула з російського полону 230 військових та цивільних. Цей обмін є найбільшим за час повномасштабного вторгнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *