ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач Сил територіальної оборони ЗСУ відвідав Академію сухопутних військ

|

Командувач Сил територіальної оборони ЗСУ Анатолій Баргилевич відвідав Академію сухопутних військ та зустрівся з очільником навчального закладу Павлом Ткачуком. Про це повідомив Павло Ткачук.

Очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук зустрівся з із командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ, генерал-майором Анатолієм Баргилевичем,  начальником Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» полковником Олегом Шемчуком та командиром 125 окремої бригада територіальної оборони Збройних сил України, генерал-лейтенантом Артуром Горбенком. Про це повідомив Павло Ткачук.

«Внесок сил ТрО в обороноздатність країни під час війни з росією складно переоцінити – з моменту вторгнення агресора в Україну бійці цих підрозділів показали, що захищатимуть кожен куточок своєї країни. Часто ще вчора люди мирних професій, сьогодні вони стали побратимами і посестрами воїнів Збройних Сил України, надійними товаришами по зброї та спільній боротьбі. Спільно ми разом продовжуємо боротьбу, щоб якнайшвидше наблизити день нашої Перемоги. Ознайомив гостей з історією Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, завданнями та викликами, які постають перед нею. Окреслили шляхи для співпраці», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *