ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач Баргилевич відвідав Академію сухопутних військ

Андрій Котенський

|

Командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Анатолій Баргилевич відвідав Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові, для налагодження співпраці. Про це повідомив керівник НАСВ Павло Ткачук.

Разом командувачем Анатолієм Баргилевичом академію також відвідав начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» полковник Олег Шемчук та командир 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України генерал-лейтенант Артур Горбенко.

Військово-посадовці ознайомились із завданнями та викликами, які постають перед Академією сухопутних військ та окреслили шляхи для співпраці.

«Внесок сил ТрО в обороноздатність країни під час війни з росією складно переоцінити – з моменту вторгнення агресора в Україну бійці цих підрозділів показали, що захищатимуть кожен куточок своєї країни. Часто ще вчора люди мирних професій, сьогодні вони стали побратимами і посестрами воїнів Збройних Сил України, надійними товаришами по зброї та спільній боротьбі. Спільно ми разом продовжуємо боротьбу, щоб якнайшвидше наблизити день нашої Перемоги», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *