ОСТАННІ НОВИНИ

Була пауза в обмінах, але жодної паузи – в переговорах щодо обмінів, – Зеленський

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна і надалі працюватиме, щоб повернути усіх українців з полону. Про це йдеться у вечірньому зверненні президента 3 січня.

«Сьогодні, попри всі виклики, гарна новина за довгий уже час. Довга була пауза в обмінах, але жодної паузи не було в переговорах щодо обмінів. Ми використовуємо кожну можливість, пробуємо всі варіанти посередництва. На кожній міжнародній зустрічі, яка може бути допомогою, ми піднімаємо тему повернення наших полонених. І будемо й надалі працювати, щоб повернути усіх наших», – заявив Зеленський.

Президент подякував команді спецслужб, яка працювала і працює, щоб обміни продовжувались. Також подякував «кожному нашому воїну на передовій, хто бере окупантів у полон і поповнює наш обмінний фонд. Чим більше росіян берем у полон, тим більш результативні будуть перемовини щодо обмінів».

Нагадаємо, 3 січня Україна повернула з російського полону 230 військових та цивільних. Цей обмін є найбільшим за час повномасштабного вторгнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *