ОСТАННІ НОВИНИ

Перед Новим роком голова райсуду з Львівщини купив Tesla за 900 тис. грн

Ольга Денисяка

|

Голова Старосамбірського районного суду Львівщини Юрій Пошивак придбав автомобіль Tesla Model S за понад 900 тис. грн. Суддя 31 грудня повідомив про суттєві зміни у майновому стані, передає Zaxid.net.

Юрій Пошивак працює головою Старосамбірського районного суду Львівщини. У 2023 році він подав електронну декларацію, у якій вказав, що за 2022 рік отримав 1 млн та 50 тис. грн зарплати, ще 247 тис. грн заробітної плати отримала його дружина Лідія Баб’як. Також Юрій Пошивак задекларував авто Nissan Rogue 2017 року випуску та квартиру у Трускавці, співвласником якої він є.

Після подання декларації Юрій Пошивак двічі повідомляв про зміни у майновому стані. У червні 2023 року голова райсуду задекларував 783 тис. грн доходу від відчуження рухомого майна, а 31 грудня повідомив, що придбав автомобіль Tesla Model S 2019 року випуску за 908 тис. грн.

Раніше стало відомо, що суддя Турківського райсуду на Львівщині Ростислав Ференц взяв кредит для купівлі Toyota Corolla 2023 року за 1,3 млн грн. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *