ОСТАННІ НОВИНИ

Якої погоди чекати жителям Львівщині до Водохреща

Андрій Котенський

|

Погоду на Львівщині у перші дні Нового року визначатиме південна частина циклонічної депресії з центрами над Великобританією та Скандинавією, повідомив Львівський гідрометцентр.

У вівторок, 2 січня, по Львівській області прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Часом невеликий дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1 – 6° тепла.

У Львові можливий невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 3 – 5° тепла. Погіршення видимості в опадах.

У найближчі пять днів (02-06 січня) прогнозується помірно тепла погода. Чергуватимуться дні з опадами – від невеликих до помірних.  Вітер поривчастий.

За даними Sinoptik.ua, на вечір 2 січня у Львові можливий мокрий сніг. В день температура повітря прогріється до 5 градусів тепла, а ввечері знизиться до 1 градусу тепла.

У середу (3 січня) та у четвер (4 січня) прогнозують дощі. Температура повітря коливатиметься від 3 до 7 градусів тепла.

Після Водохреща, 6 січня, на Львівщину прийде суттєве похолодання і встановиться морозна погода.

Дізнавайтесь найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *