ОСТАННІ НОВИНИ

За рік у «Дії» запустили 39 нових послуг, – Федоров

Ольга Денисяка

|

Протягом 2023 року на порталі та у застосунку «Дія» запустили 39 нових послуг. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

«Підбиваємо підсумки цифрової держави за рік: запустили понад 39 нових послуг у застосунку й на порталі Дія, масштабували ринок українських дронів, запустили кластер Brave1 для розвитку оборонних технологій та почали реформу Держстату», – йдеться в повідомленні.

За словами, Федорова, «Дією» користуються понад майже 20 мільйонів українців. Протягом року до «Дія.City» долучилися понад 370 компаній.

За рік вдалося збільшити виробництво українських дронів у 100 разів та створити перші у світі ударні роти БпЛА в межах проєкту «Армія дронів». Також Мінцифри запустило кластер Brave1, який сприяє розвитку інновацій та оборонних технологій. На платформі вже зареєстровано понад 900 розробок, 137 з них — отримали гранти на більш ніж 2,3 млн доларів. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *