ОСТАННІ НОВИНИ

В пожежі на Стрийщині загинув 67-річний чоловік

Ольга Денисяка

|

Вночі 30 грудня у Стрийському районі Львівщини загорівся житловий будинок. Внаслідок пожежі загинув 67-річний чоловік. Ймовірною причиною займання міг стати недопалок. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

30 грудня о 05.45 рятувальники отримали повідомлення  про пожежу в сел. Журавно Стрийського району в  одноповерховому житловому будинку. На момент прибуття вогнеборців до місця події в одній з кімнат було виявлено займання.  О 06:56 пожежу локалізували та о 07:07 ліквідували.

На місці пожежі виявили тіло 67-річного власника помешкання. Також внаслідок пожежі травмовано чоловіка, якого у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до лікувального закладу. 

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 28 кв.м та вікно на площі 2 кв.м, пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 20 кв.м. До ліквідації займання залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірною причиною займання міг стати недопалок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *