ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові лунають вибухи. Працює ППО

Андрій Котенський

|

У п’ятницю, 29 грудня, о 03:30 год. у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги. Усіх закликали терміново спуститися в укриття.

За даними Повітряних Сил, повітряну тривогу на Львівщині оголосили через приліт ворожих дронів камікадзе.

Спершу голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький  повідомив о 4:17 год, що у Яворівському районі спрацювала протиповітряна оборона.

О 04:38 год Максим Козицький повідомив, що ворожі безпілотники летять курсом на Львів.

«Львів! Перебувайте в укриттях і зберігайте інформаційну тишу!», – закликав Максим Козицький.

За даним мера Львова Андрія Садового, у Львові пролунав вибух, але це не всі повітряні цілі на підльоті до міста, тому можливі повторні вибухи.

«Львів. У місті було чути вибух. Ще дві повітряні цілі на підльоті. Всім залишатись в укриттях», – повідомив Андрій Садовий о 04:48 год.

Водночас, окрім загрози дронів-камікадзе, Повітряні сили ЗСУ повідомили про ракетну небезпеку, які вже зафіксовані на сході України.

Оновлено: о 05:34 год. оголосили відбій повітряної тривоги.

«Відбій повітряної тривоги у Львівській області. Дякуємо нашим воїнам протиповітряної оборони. У них була дуже непроста ніч. Усі деталі згодом», – повідомив Максим Козицький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *