ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові директора фірми викрили на ухиленні від сплати податків на 100 млн грн

Ольга Денисяка

|

У Львові директору товариства повідомлено про підозру в ухиленні від сплати понад 100 млн грн податків. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. 

За даними слідства, підозрюваний налагодив схему ухилення від сплати податків очолюваного ним підприємства, яке працювало у сфері надання фінансових послуг.

«У період 2021-2022 років директор товариства, яке перебувало на спрощеній системі оподаткування, вносив до податкових декларацій неправдиві відомості щодо розміру доходу. Відтак, сума реально отриманих підприємством доходів становила понад 350 млн грн, у той час як задекларовано було всього лиш 8,5 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Таким чином підозрюваний ухилився від сплати до бюджету податків на загальну суму понад 104 млн грн.

Директору товариства повідомили про підозру у пособництві в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України). На майно фігуранта накладено арешт. Слідчі дії тривають, встановлюються всі причетні до вчинення злочину особи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *