ОСТАННІ НОВИНИ

Серед постраждалих у великому ДТП в Туреччині є українці

|

Серед потерпілих внаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди біля Стамбула – дві громадянки України, на щастя, загроз для їхнього життя немає. Про це повідомляє Європейська правда із посиланням на речника МЗС України Олега Ніколенка.

«Внаслідок ДТП в турецькій провінції Сакарія постраждали двоє українок. Загроз їхньому життю немає. Постраждалі отримали необхідну медичну допомогу», – повідомив Олег Ніколаєнко.

Речник зовнішньополітичноговідомства зазначив, що постраждалі отримують консульську допомогу від генконсульства України у Стамбулі.

Також генконсульство взаємодіє із управлінням безпеки провінції та командуванням жандармерії для з’ясування усіх обставин аварії.

Як відомо, вранці 28 грудня біля Стамбула сталася ДТП за участі 7 транспортних засобів, загинули 10 людей і десятки травмовані.

Аварія сталася вдосвіта на магістральній автотрасі Otoyol 7 на ділянці у провінції Сакар’я.

За словами губернатора провінції, ймовірно спершу авто зіткнулося з вантажівкою, а наступні водії на трасі не встигли відреагувати і в’їхали у них.

Фото: Anadolu

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *