ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські онкологи успішно прооперували 81-річну пацієнтку зі злоякісною пухлиною

Маркіян Рой

|

Лікарі Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру успішно прооперували 81-річну жінку, у якої діагностували пухлину матки. Про це повідомляє Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.

У гінекологічне відділення закладу жінка потрапила у листопаді цього року із скаргами на здоров’я. Під час обстеження лікарі виявили у жінки пухлину матки.

Зазвичай подібні онкогінекологічні патології мають чіткий протокол лікування. Однак, у випадку цієї пацієнтки команда лікарів довго намагалась знайти правильне рішення, адже у пані Оксани складна комбінована вада серця. Саме це могло зіграти вирішальну роль під час операції. Ще одним фактором додаткового ризику став поважний вік жінки.

«Ми відправили жінку до кардіохірургів, вони оглянули її – серце працювало недобре. Було багато ризиків, їх ми обговорили і з рідними, і з самою пацієнткою. І після низки обстежень наші колеги дозволили провести пацієнтці оперативне втручання. Ми до дрібниць розрахували усе з анестезіологами і провели операцію», – розповіла завідувачка гінекологічного відділення №2 Світлана Струк.

Лікарка додала, що пацієнтка була дуже оптимістично налаштована і це неймовірно мотивувало усю команду.

Нині пацієнтка почувається добре і радіє, що нарешті може повернутися до рідних.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *