ОСТАННІ НОВИНИ

Командування внесло запит на мобілізацію 500 тисяч військових, – Арахамія

Маркіян Рой

|

Кабінет міністрів у понеділок мав би внести до Верховної Ради законопроєкт щодо удосконалення проведення мобілізації в Україні. Про це повідомив член Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони і розвідки Давид Арахамія.

«Сьогодні уряд мав би внести законопроєкт щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових. Сподіваюся, колеги з Кабінету міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Бо відсутність цього законопроєкту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпости, про «Дію» і т.д. Алгоритм роботи не змінився. Військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тис. військових. Уряд розробляє правила», – зазначив Арахамія.

За його словами, парламент очікує готовий документ, який можна буде обговорювати на комітеті Ради: «Військові потребують вирішення своїх проблем. Суспільство хоче почути відповіді на усі чутливі питання».

«Президент чітко наголосив, що вимагає комплексного підходу до проходження служби у Збройних силах. Просто набрати нових людей і не вирішити проблеми тих, хто служить зараз, – не вихід», – підкреслив Арахамія.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *