ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сталась пожежа в гуртожитку: студентів евакуювали

Ольга Денисяка

|

Ввечері, 22 грудня на вул. Туган-Барановського загорівся гуртожиток Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

22 грудня о 22:43 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Туган-Барановського, займання виникло на другому поверсі п’ятиповерхової цегляної будівлі.

Місцеві Телеграм-канали повідомили, що загорівся гуртожиток Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. 

На момент прибуття пожежників до місця події сходова клітина між 3 та 2 поверхами була заповнена димом. Рятувальники вивели з верхніх поверхів на свіже повітря 25 людей.

О 23:05 пожежу локалізовано та о 23:20 ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м. Внаслідок займання ніхто не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *