ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині росіяни поранили двох волонтерів та фотографку

Ольга Денисяка

|

22 грудня внаслідок ворожого обстрілу Донеччини було поранено двох волонтерів та фотографа. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, вдень 22 грудня ворожі війська обстріляли ділянку автошляху в Покровському районі. Під вогонь окупантів потрапила автівка, у якій перебували волонтери однієї з благодійних організацій. Двоє чоловіків отримали контузії.

Крім того, осколкове поранення стегна цього дня отримала фотограф, яка перебувала на Донеччині поблизу с. Новоселівки Першої Очеретинської селищної громади. Метою її поїздки було документування наслідків російської агресії.

Тип зброї, яку ворог використав під час атак, встановлюється.

Фотографка Влада Ліберова, яка була поранена, повідомила в Інстаграмі, що метою її поїздки було документування наслідків російської агресії. За її словами, їхню автівку обстріляли. Її чоловік фотограф Костянтин Ліберов продовжує роботу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *