ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові мешканець Донеччини зарізав свою співмешканку

Ольга Денисяка

|

Вночі 21 грудня у між 61-річним чоловіком та 62-річною жінкою виник конфлікт, під час якого він завдав їй численні удари ножем в різні ділянки тіла. Внаслідок поранень жінка померла. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 21 грудня, близько третьої ночі, в одній із квартир на вулиці Миколи Зерового у Львові між 61-річним жителем Донецької області та 62-річною власницею помешкання виник конфлікт, під час якого він завдав співмешканці кілька ударів ножем, зокрема в ділянку грудей та шию. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *