ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський призначив нову представницю у Раді

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський призначив Галину Михайлюк своїм представником у Верховній Раді. Про це йдеться у відповідному указі президента.

«Призначити Михайлюк Галину Олегівну представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)», – йдеться в указі.

Галина Михайлюк є народною депутаткою від «Слуги народу» та заступницею голови Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Раніше Михайлюк була радницею з питань підготовки законів Консультативної місії Європейського Союзу в Україні. Вона має ступінь доктора юридичних наук, працювала професоркою в Києво-Могилянській академії, а також є доценткою Українського вільного університету в Мюнхені. 

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський звільнив нардепа Федора Веніславського з посади свого представника у Верховній Раді. Причина увільнення Веніславського невідома. На цю посаду Веніславського призначили у вересні 2022 року. До цього він також був представником президента у Конституційному Суді (2019-2022 роки).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *