ОСТАННІ НОВИНИ

Україна укріплюється вздовж лінії фронту, – британська розвідка

Маркіян Рой

|

Останніми тижнями Україна скоординувала зусилля для покращення польових укріплень, оскільки країна повертається до більш оборонної позиції вздовж більшої частини лінії фронту. Про це в соцмережі X повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

У відомстві зазначають, що це сталося після закликів Президента України Володимира Зеленського наприкінці листопада 2023 року щодо прискорення укріплення на ключових ділянках. Зокрема, Україна працювала над покращенням оборони вздовж кордону з Білоруссю за допомогою бетонних укріплень, так званих «зубів дракона», колючого дроту та протитанкових загорож станом на середину грудня 2023 року.

Росія продовжує локальні варіанти наступу в кількох секторах, але окремі атаки рідко перевищують розмір взводу. Великий прорив Росії малоймовірний, і в цілому фронт характеризується застоєм, резюмують у розвідці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *