ОСТАННІ НОВИНИ

Юлія Лацик: «У Брюховичах під забудову віддали тренувальний стадіон Карпат»

Андрій Котенський

|

Громадська активістка Юлія Лацик про те, як брюховицькі депутати свого часу одноголосно проголосували за знищення місцевого футбольного стадіону на вулиці Широкій у Брюховичах, що тепер планують забудовувати корпусами приватного навчального закладу:

«Футбольне поле на вулиці Широкій (колишній тренувальний стадіон Карпат) намірюються забудовувати. Хоч і не багатоквартирками, а корпусами приватного навчального закладу, та суті і проблематики це особливо не змінює.

У 2019, брюховицькі депутати, комунальні футбольні поля, що на вул. Широка (зеленка) та Ясна 43 (коробка), вирішили продати ТзОВ «Спортивно-оздоровчий комплекс «Брюховичі». Мовляв, ТзОВ звернулось…, має на викуп першочергове право, бо ж орендує ці території (p.s. до речі менше року орендувало). Не бачимо причин їм відмовляти в такому бажанні… і бла-бла-бла. Тож, і оком не моргнули – одноголосно проголосували «ЗА».

І жоден, жоден депутат на сесії не задався питанням – а нащо віддавати футбольні поля в приватну власність, коли є ризик того що їх забудують? Тай продали футбольні поля…

Продали, незважаючи на те, що інших, такої величини стадіонів, в селищі не існує. І вільних площ не залишилось, де можна було б повноцінне футбольне поле зробити.

Був варіант на території табору «Дружба». Але ж ніт. І там все під забудову та багатоквартирний грінвуд пороздавали. Як колективно мислимо, так і маємо….

На ділянці, яка відводилась під будівництво освітнього закладу – погодили багатоквартирний комплекс (Широка 2).  А футбольне поле,  яке в селищі ще з кінця 50х років, тепер хочуть просто забудувати корпусами приватної школи. Бо нащо брюхівчанам футбольне поле… Якийсь суцільний непробивний сюр».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *