ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні оштрафували PornHub

Андрій Котенський

|

Державна податкова служба України оштрафувала за несплату податків компанію Aylo, якій належить порнографічний сервіс PornHub. Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За словами, Данила Гетьманцева сервіс Onlyfans перерахував в бюджет України майже 1 мільйон доларів податків, натомість PornHub, українська аудиторія якого посідає 14 місце у світі, жодної копійки.

«На жаль, не всі платники, що оперують сервісами для дорослих, однаково відповідально ставляться до оподаткування. Так, відомий сервіс Onlyfans вже сплатив до державного бюджету України з початку 2023 року 944,1 тис. дол. США. Водночас, компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, через що до неї був застосований штраф в розмірі 5543 дол. США та відповідне податкове рішення спрямоване компанії та до Агенства доходу Канади», – повідомив він.

Гетьманцев додав, що «кожна копійка т.з. податку на Google йде на фінансування потреб нашої армії, а Україна за рейтингом PornHub на 14 місці серед інших країн по переглядам споживачів електронних послуг цього сайту».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *