ОСТАННІ НОВИНИ

Працівник Тернопільського ТЦК похизувався відпусткою у Домініканах

Андрій Котенський

|

Працівник Тернопільського ТЦК у мережі інстаграм похизувався фото із подружкою з відпустки на пляжах Домініканської Республіки. Фото відпустки заскрінили і опублікували на сайті PolitHub.

За даними ТСН, у місцевому ТЦК не заперечили відпустку колеги у Домініканській республіці, а повідомили, що Олег Яцюченко виїхав за кордон на відпочинок законно.

«У реєстрі декларацій Олег Яцюченко зазначений як офіцер відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського РТЦК та СП, але це не єдина його посада, він також зареєстрований як дізнавач сектору дізнання відділення поліції №4 Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області в місті Збараж. Звідти він родом. Мова йде про одного й того ж чоловіка, адже збігаються дані у деклараціях», – йдеться у повідомленні журналістів.

Водночас більшість українці в мережі обурені, що працівники ТЦК дозволяють собі розкішні відпустки під час війни у Домініканах, які виставляють на широкий загал. У той же час є й такі, що на боці чоловіка, мовляв, він дійсно міг заслужити на цей відпочинок, якщо був на фронті, на захисті України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *