ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті депутат підірвав гранати на сесії сільради: 26 постраждалих

Ольга Денисяка

|

14 грудня на Закарпатті під час сесії Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати, внаслідок чого є загиблі та поранені. Про це йдеться у повідомленні Нацполіції України.

Об 11:37 год. на лінію «102» надійшло повідомлення, що в будівлі Керецьківської сілької ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати.

Внаслідок події загинув сам підривник та ещ одна особа. Також постраждало 26 людей, 6 з яких у важкому стані. Медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати.

На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

За даними місцевого ЗМІ Mukachevo.Net, гранати кинув депутат Керецьківської сільської ради від партії « Слуга народу»  Сергій Батрин.

Журналісти також опублікували відео з місця події.

Обережно! Наступні кадри можуть шокувати.

Згодом у поліції повідомили, що слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Окрім того, Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ, що є підслідністю СБУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *