ОСТАННІ НОВИНИ

Львів скерує 20 млн грн на допомогу військово-морським силам

Ольга Денисяка

|

Сесія міської ради підтримала виділення 20 млн грн на допомогу військово-морським силам України. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. 

Рішення було прийнято при голосуванні за ухвалу про внесення змін до бюджету розвитку Львівської МТГ на 2023 рік. Як пояснив мер міста Андрій Садовий, командування військово-морських сил України звернулось з проханням про допомогу міста. Тому він запропонував виділити 20 млн грн на допомогу військовим.

Депутати в залі заявили, що не бачили жодного звернення, а голова бюджетної комісії Наталія Шелестак була проти виділення коштів за усним зверненням в той час, коли не вистачає коштів на письмові запити, в яких вказані конкретні необхідні речі для фронту.

«Кілька тижнів тому до нас надійшло звернення від Військово-Морських сили, де повідомляють, що їм бракує 22 млн грн на вітрила і 20 млн на навігацію. Цей запит був відхилений. Також існує низка звернень від військових частин, які ми не змогли розглянути через ліміт бюджету. У нас є багато звернень конкретними проханнями: дронів, тепловізорів тощо. Вони є на розгляді і зараз не будуть реалізовані через брак коштів», – заявила Наталія Шелестак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *