ОСТАННІ НОВИНИ

Програма з Оленою Кравець «Тихий вечір» отримала з держбюджету 27 млн грн

Ольга Денисяка

|

У 2023 році на виробництво авторської програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» для телеканалу «Дім» з держбюджету виділили 27 млн 528 тис. грн. Інформація про це опублікована на сайті Prozorro.

Гроші передбачені на «закупівлю послуги з виробництва (створення) телевізійної передачі під робочою назвою «Тихий вечір» («Тихий вечер»), що включає в себе: концепцію, розробку сценаріїв/сценарних планів та виробництво передачі, що передбачає частковий технологічний цикл виробництва».

Після хвилі обурення у соцмережах на сайті каналу «Дім», на якому виходить вказана програма, опублікували офіційний коментар щодо фінансування програми «Тихий вечір з Оленою Кравець» у 2023 році. 

«У 2023 році фінансування програми “Тихий вечір з Оленою Кравець” становитиме 27,5 млн грн, замість 32,8 млн грн, які були заплановані на початку року. Зменшення фінансування на 5,3 млн грн пов’язане з меншою кількістю випусків, вироблених протягом 2023 року. Низка онлайн-медіа та блогерів оприлюднили неточну інформацію про нібито фінансування програми “Тихий вечір з Оленою Кравець” у наступному, 2024-му році. Державне підприємством “Мультимедійна платформа іномовлення України” уточнює, що йдеться про виробництво програми у поточному році, договір про що був укладений 20 січня 2023 року», – пояснює телеканал.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *