ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Львівської ОВА із заступниками досі не подали декларацій за 2022 рік

Ольга Денисяка

|

Голова Львівської ОВА Максим Козицький та майже усі його заступники досі не подали декларацій про доходи за 2022 рік. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій НАЗК.  

Козицький має п’ятьох заступників – це Андрій Годик (перший заступник), Юрій Бучко, Іван Собко, Олександр Кулепін (заступник з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації) та Тарас Грень (керівник апарату облдержадміністрації).

З п’ятьох заступників декларацію про доходи за 2022 рік подав лише Тарас Грень. За 2022 рік держслужбовець задекларував 1,2 млн грн. З них – 581 тис. грн зарплати у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції, 413 тис. грн і 242 тис. грн виплат військовослужбовцям.

Дружина чиновника Адріана Грень заробила 28 тис. грн від підприємницької діяльності у Благодійному фонді «Крила надії», 12 тис. грн теж від підприємницької діяльності та отримала 620 тис. грн доходу від відчуження рухомого майна.

Також Тарас Грень задекларував два автомобілі – Mitsubishi Outlander 2006 року та КІА Sorento 2018 року. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *