ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд погодив призначення 2 голів ОДА

Андрій Котенський

|

Кабінет міністрів на засіданні 12 грудня підтримав укази президента і погодив призначення нових голів Донецької ОДА та Рівненської ОДА. Про це повідомив представник Кабміну у Раді Тарас Мельничук, пише Українська правда.

Філашкіна Вадима Сергійовича головою Донецької обласної державної адміністрації,

Коваля Олександра Сергійовича головою Рівненської обласної державної адміністрації.

Філашкін наразі займає посаду заступника глави Донецької ОДА. Він довгий час (з 2007 по 2015 рр.) працював у системі МВС у різних областях України. У 2015-2016 рр. був заступником начальника ГУ Національної поліції в Донецькій області, а з 2019 року він став заступником голови Донецької облдержадміністрації.

Коваль у 2019-2020 рр. очолював Костопільську районну державну адміністрацію Рівненщини. У 2021 році його призначили головою Рівненської РДА. Цю посаду він займає й досі.

12 грудня Кабмін погодив рішення про звільнення Коваля з посади голови Рівненської РДА, щоб той міг очолили ОДА.

Також уряд погодив призначення двох голів районних адміністрацій у Дніпропетровській і Чернігівській областях.

Зокрема, В’ячеслава Мамонова погодили призначити головою Дніпровської районної держадміністрації Дніпропетровської області, а Павла Мірошниченка головою Корюківської районної держадміністрації Чернігівської області.

Нагадаємо:

23 листопада Володимир Зеленський офіційно звільнив Віталія Коваля з посади голови Рівненської ОДА. Посадовець очолив Фонд держмайна України.

5 вересня Володимир Зеленський звільнив Павла Кириленка з посади голови Донецької обласної державної адміністрації. Рада призначила Кириленка головою Антимонопольного комітету.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *