ОСТАННІ НОВИНИ

Яку середню зарплату пропонують на Львівщині 

Ольга Денисяка

|

Станом на початок грудня 2023 року роботодавці Львівщини вказують у вакансіях середню зарплату 12 900 гривень. Про це йдеться у повідомленні відділу організаційно-інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості. 

Середній розмір заробітної плати, зазначений у відкритих станом на 1 грудня вакансіях, становив 12 900 гривень. Натомість минулого року працедавці пропонували за роботу 10 200 гривень. Наразі в області на двох безробітних, котрі шукають роботу за посередництва служби зайнятості, в середньому припадає 3 вакансії.

Від початку року до центру зайнятості звернулись 23 тисячі безробітних, що на 42,8% менше, ніж в аналогічному періоді торік. Роботою забезпечено 14,5 тис. осіб, зокрема, 10,0 тис. безробітних. Також до центру зайнятості звернулись 6 400 працедавців, які запропонували 32 200 вакансій. 

На початку грудня 2023 року  допомоги у працевлаштуванні потребували 3,3 тис. безробітних (торік було на 2,4 тис. більше). У базі вакансій налічувалося 10,1 тис. пропозицій працевлаштування, з яких 9,0 тис. заявили місцеві працедавці, а 1,1 тис. – зібрано з інших джерел.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *