ОСТАННІ НОВИНИ

Альтернативні види заробітку: Launchpad & Launchpool

Новини компаній

|

 Криптовалюти створювались, як альтернатива фіатним грошам. На сьогодні ці цифрові активи зайняли своє місце у сфері світових фінансів. Криптовалюти поширені в якості розрахунків за товари та послуги, вважаються надійною інвестицією, що допомагає зберегти заощадження від інфляції. Є криптобіржі, такі як Binance, де в онлайн-режимі здійснюються різні операції з обміну криптовалют на фіатні гроші чи інші види цифрових активів.

Binance — онлайн-сервіс, на якому трейдер або звичайний власник криптовалют має доступ до цілих екосистем для здійснення транзакцій з цифровими активами. На платформі можна знайти всю необхідну інформацію, тут представлена актуальна ціна ефіру та інших криптовалют. Криптобіржа створює платформи, що надають користувачам можливість долучитися до нових цифрових монет. Такими є Launchpad та Launchpool. Створення таких проєктів має на меті підвищити обізнаність користувачів про нові стартапи у сфері цифрових валют. Так здійснюється підтримка цих стартапів, що можуть зібрати більше коштів, а трейдери та тримачі крипти отримують можливість більше заробити.

Сутність проєктів Launchpad та Launchpool

Користувачі криптовалютної біржі отримали шанс додаткових прибутків на цих платформах. Після створення проєктів на них було розподілено еквівалент майже 143 млн американських доларів. Тепер же сума значно збільшилася: токени коштують близько 934 млн доларів.

Launchpad активували у 2019 році, відтоді продажі крипти склали, загалом, 57,5 млн доларів. Якщо підраховувати прибутковість на даний момент, варто констатувати факт значного зростання: прибуток утримувачів та покупців токенів цієї платформи виріс в 11,5 разів.

Launchpool запустили у 2020 році. Платформа включає 19 стартапів. Два із цих проектів фармінг — інвестиційна стратегія. Розподілені на перших парах 85,3 млн доларів на 17 стартапів піднялись у ціні на 146 %. Показник TVL складає в різних криптовалютах 5,190 млрд доларів. У заблокованих активах представлені BUSD, BNB BTC, ETH, DOT та інші.

Різниця між проєктами

Binance провела первинну біржову пропозицію на новоствореній платформі Launchpad, і подбала про геть новий рівень безпеки краудфандингу. Для спрощення та безпеки користування криптовалютами як для її утримувачів, так і для блокчейн-проєктів біржа надає такі переваги на платформі Launchpad:

  • надійність за рахунок великої кількості вже залучених до проєкту інвесторів;
  • розповсюдження на стартапи власних методів безпеки під час транзакцій;
  • швидка пізнаваність нових токенів завдяки розміщенню на біржі для трейдингу в парах з високою ліквідністю;
  • розподілення токенів у формі лотереї в їх першій пропозиції.

Завдяки підтримці Binance, нові стартапи мають довгострокові перспективи, а інвестори можуть розраховувати на успішні прибутки. Це твердження закріплено реальними показниками вже здійснених проєктів.

Launchpool дозволяє не просто зберігати свою крипту на електронних гаманцях біржі. Платформа дає можливість розміщувати активи за принципом фармінгу прибутковості. Поєднання DeFi та надійності Binance — це реальне отримання коштів за розміщення будь-яких токенів без комісії. На Launchpool користувачі можуть набувати нові токени в обмін на інші цифрові валюти. Перевагами Launchpool є простий алгоритм транзакцій, гнучкість проведення операцій та актуальність курсу всіх активів.

Завдяки підтримці відомої криптовалютної біржі, нові проєкти мають високий попит серед інвесторів та трейдерів. Binance розвиває перспективні стартапи та сприяє збільшенню прибутків як самих проєктів, так і їх інвесторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *