ОСТАННІ НОВИНИ

У гуртожитку Золочева старшокурсники побили першокурсників

Андрій Котенський

|

У Золочеві, в гуртожитку місцевого училища, старшокурсники побили першокурсників. За фактом побиття розпочато кримінальне провадження, повідомила пресслужба поліції Львівщини.

За даними відомства, 8 грудня під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу. При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю.

Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, подія сталась ще у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл району.

За фактом хуліганства відкрито провадження. Винуватцям загрожує до п’яти років обмеження волі, або до 4 років тюрми.

Усі учасники події вже встановлені. Із потерпілими працюють психологи.

За даними Золочів.нет, у навчальному закладі шоковані такою жорстокістю та поведінкою молодих осіб, що на відео, просять поліцію розібратися у даній ситуації та прийняти міри згідно чинного законодавства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *