ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті працівники ТЦК прийшли з рейдами в оздоровчий центр

Маркіян Рой

|

Працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштували рейд в оздоровчо-рекреаційному комплексі Косино в Закарпатській області. Про це повідомили у пресслужбі «Термальних вод Косино».

Інцидент сталася 7 грудня о 12:30. За даними комплексу, «декілька десятків невідомих осіб у балаклавах та у військовій формі з автоматами, увірвались на територію».

Уточнюється, що люди не показали жодних документів. Власники «Термальних вод» наголошують, що на той час у комплексі чоловіків було не більше 20% від усіх присутніх.

«Погрожуючи автоматами жінкам – працівницям комплексу, без жодних документів увірвались на приватну територію. Під дулами автоматів вигнали на вулицю із саун і процедурних кабінетів всіх відвідувачів, у тому числі дітей, жінок та людей похилого віку. У відповідь на прохання директора комплексу пред’явити посвідчення та відповідні документи – до нього було застосовано фізичну силу», – йдеться в повідомленні.

За даними комплексу, організовував цю акцію та був особисто присутній очільник Закарпатського ОТЦК Андрій Савчук та очільник Ужгородського РТЦК Ігор Тищук. На місці події були присутні представники поліції.

«У цей час, на території комплексу, із загальної кількості відвідувачів було не більше 20% чоловіків, а всі інші це були люди похилого віку, діти і жінки, частина чоловіків та синів яких, у цей момент по справжньому у лавах ЗСУ захищають нашу державу на фронті. Жодних повісток, так званим «Мажорам», на яких сьогодні оголошено полювання, вручено не було, оскільки і самих «Мажорів» не було, а лише перелякані жінки, діти та особи похилого віку, що проходили оздоровлення в комплексі. При цьому, без жодних пояснень та без вручення повісток, озброєні люди у балаклавах спакували у свій автобус двох працівників комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку», – йдеться у заяві.

«Термальні води Косино» скерували заяви про правопорушення до поліції, СБУ, ДБР та зареєстрували кримінальне провадження у ЄДРКП. Заяви стосуються перевищення службових повноважень, нанесення тілесних ушкоджень та викрадання людей.

Днями Telegram-канали публікували відео вручення повісток у спортзалах в Закарпатській області. Зокрема, працівники ТЦК та СП 5 грудня обійшли спорткомплекси в Ужгороді. Крім того, в соцмережах повідомляли про вручення повісток у спортзалах Дніпра, Києва та інших міст.

Нагадаємо, що 5 грудня співробітники ТЦК та СП провели рейди у спорткомплексах Ужгорода, де вручали повістки чоловікам.

Згодом Закарпатський ОТЦК та СП заявив, що вручення повісток чоловікам у спортзалах продовжиться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *