ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловіка засудили на три роки за неявку у військкомат

Ольга Денисяка

|

40-річного мешканця Стрийського району Львівщини засудили до трьох років позбавлення волі за ухилення від військового призову. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. 

Встановлено, що в червні цього року оглядом військово-лікарської комісії обвинуваченого визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби.

Відповідно, тоді ж йому була вручена бойова повістка. Згідно якої той мав з’явитися для негайного призову на військову службу до лав Збройних Сил України у зв’язку з мобілізацією.

Однак чоловік без поважної причини не з’явився до територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби. Відтак, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову.

40-річного мешканця Стрийщини визнали винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України). Йому призначили покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *