ОСТАННІ НОВИНИ

Прокат автомобілів у Львові – ідеальне пересування без обмежень

Новини компаній

|

Іноді поїздки до чужих міст супроводжуються потребою часто відвідувати різні місця. Це може бути пов’язане з роботою або бажанням відвідати якнайбільше нових об’єктів як турист. Громадський транспорт не завжди є прийнятним рішенням, тому багато хто орендує автомобіль і створює для себе повну незалежність у відповідних умовах та комфорті.

Великий вибір транспорту пропонує компанія «Укр-прокат». Тут пропонується оренда автомобілів у місті Львів як найпростіших та найбюджетніших варіантів, так і солідного транспорту преміального класу. На вибір є Smart Fortwo, Citroen C1, Skoda Fabia Combi, Peugeot 207, Opel Corsa, VW UP, VW Polo і т.д. Кожен автомобіль підбирається під конкретні завдання та особисті умови.

Терміни та умови оренди

Мінімальний термін оренди становить одну добу. За бажання можна оформити оренду на будь-який термін, а за таких вимог можна розраховувати на лояльні умови співробітництва. Вік клієнта має бути як мінімум 21 рік, а водійський стаж від 2 років. Обов’язково використовується банківська картка для блокування депозиту.

Також виділяють низку факторів, що впливають на вартість оренди:

  • марка та модель машини;
  • тривалість прокату;
  • наявність додаткових послуг.

Авто надається у повній комплектації та у хорошому технічному стані. Обов’язково клієнт передає депозит і його частина може бути списана, якщо транспорт пошкоджено або не відповідає опису, який формується перед передачею автомобіля до рук клієнта. При цьому кожна машина має страховий поліс.

Додаткові послуги

Набір додаткових пропозицій виглядає так:

  • прокат камери, дитячого крісла, навігатора чи відеореєстратора;
  • передача авто з водієм;
  • оренда авто погодинно;
  • транспорт для корпоративних клієнтів та трансферів.

У разі співпраці з юридичними особами надаються особливі умови, які фіксуються у договорі заздалегідь.

Переваги сервісу «Укр-прокат»

На вибір надаються автомобілі у хорошому технічному стані та відносно нові. Також вони розділені за категоріями з можливістю взяти бюджетне авто, категорії комфорт, кросовери, бізнес, мікроавтобуси і навіть вантажівки. Найбільшу популярність мають невеликі автомобілі з мінімальною витратою палива, що для Львова є ідеальним варіантом.

Гарантується своєчасна подача авто, причому транспорт може доставлятися за адресою клієнта. Доступні тарифи на оренду дозволять одночасно їздити у комфорті та економити значну кількість часу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *