ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині 19-річного хлопця викрили на шахрайстві з водійськими правами

Ольга Денисяка

|

Мешканець Стрийщини обіцяв львів’янину за 9 тисяч гривень «вирішити питання» з поверненням водійського посвідчення, вилученого за порушення ПДР. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 19-річний мешканець Стрийського району заволодів коштами 20-річного львів’янина, пообіцявши йому «вирішити питання» з поверненням водійського посвідчення, вилученого за порушення Правил дорожнього руху.

Чоловік переказав на банківську карту шахрая кошти у сумі більше 9 тисяч гривень, проте ніякої допомоги не отримав. Натомість, зловмисник привласнив гроші і витратив їх на власний розсуд.

Мешканцю Стрийщини повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на термін до двох років, або обмеження волі на термін до трьох років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *