ОСТАННІ НОВИНИ

Киву вбили під час прогулянки, на тілі виявили два сліди від куль, − слідство РФ

Ольга Денисяка

|

Слідчий комітет росії заявив, що колишнього народного депутата України Іллю Киву вбили під час прогулянки. На тілі ексдепутата-зрадника виявили два отвори від куль, передає hromadske.

За їхніми словами, Кива гуляв територією парку, прилеглого до котеджного селища у Підмосков’ї, де невідомий зробив кілька пострілів. Від отриманих поранень ексдепутат помер на місці.

На тілі загиблого російські слідчі виявили два кульові вогнепальні поранення.

Правоохоронці рф вилучили з місця подій дві пістолетні гільзи, патрон та інші предмети. Також вони оглянули автомобіль Киви та готельний номер, у якому він проживав останні місяці.

В рф призначили низку експертиз і продовжують допитувати свідків, щоб встановити причетних до ліквідації українського ексдепутата-зрадника.

Зазначимо, у підмосковному селі Супонево Одинцовського району 6 грудня знайшли мертвим Іллю Киву — колишнього народного депутата України, який підтримав окупантів та з часу повномасштабного вторгнення переховувався на території рф.

Відомо, що ліквідація Киви — це спецоперація СБУ. Як зазначається, його застрелили зі стрілецької зброї.

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов в етері телемаратону «Єдині новини» підтвердив смерть ексдепутата України коротким: «Кива — все». Він додав, що «така доля чекає на кожного зрадника України, а також посіпак путінського режиму».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *