ОСТАННІ НОВИНИ

Зігрітися, помитися, поїсти: у Львові запустили соціальний автобус для бездомних 

Ольга Денисяка

|

Аби допомогти людям, які з певних причини втратили домівки, у Львові запровадили нову ініціативу. Тепер щотижня упродовж зими автобус безоплатно возитиме бездомних людей до закладів, де вони зможуть отримати весь комплекс соціальних послуг. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема, виконком Львівської міськради затвердив рішення про здійснення безкоштовних перевезень бездомних осіб до місць надання соціальних та інших послуг.

Уже цієї п’ятниці, 8 грудня, автобус повезе бездомних людей до «Оселі» у Винниках, де вони зможуть отримати весь комплекс соціальних та інших послуг. Це і харчування, і медичний огляд, і санітарно-гігієнічні послуги та можливість отримати одяг чи взуття.

Зазначимо, сьогодні на території Львівської громади є кілька центрів як комунальної, так й інших форм власності, які надають необхідні для бездомних людей послуги, серед яких: Філія соціальної роботи з бездомними Комунальної установи змішаного типу Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», Львівська міська громадська організація «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», «Дім милосердя» згромадження братів Альбертинів Львівської Архідієцезії Римсько-Католицької церкви та інші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *