ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ вшанували полеглих Героїв

Ольга Денисяка

|

У День Збройних Сил України у Національній академії сухопутних військ віддали шану пам’яті полеглих українських воїнів. Про це йдеться в повідомленні очільника НАСВ Павла Ткачука.

«Разом з офіцерами, сержантами та курсантами Національної академії сухопутних військ вшанували наших полеглих побратимів біля монумента, присвяченого загиблим випускникам та військовослужбовцям навчального закладу.
Помолились за упокій їхніх душ та поклали квіти до стел із викарбуваними іменами полеглих Героїв», – йдеться в повідомленні.

Також, з нагоди Дня ЗС України, очільник НАСВ вручив кращим військовослужбовцям та працівникам відзнаки Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗС України, Командувача Сухопутних військ ЗС України й начальника Національної академії сухопутних військ.

Окрім того, Павло Ткачук вручив державну нагороду воїна 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України старшого сержанта Матвія Івановича Коваля орден « За мужність» III ступеня (посмертно), який загинув у боротьбі проти російських окупантів. Державну нагороду свого батька отримав його син – курсант-першокурсник нашого вишу Матвій Матвійович Коваль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *