ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця піднімає вартість квитків на міжнародні поїзди

Андрій Котенський

|

Укрзалізниця зменшує знижки та гармонізує ціни на міжнародні рейси. Так залізничники анонсували чергове подорожчання вартості своїх послуг на міжнародні перевезення.

Залізничники пояснюють, що підняття цін дозволить продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень, які за даними компанії, щороку становлять більше 12 млрд грн.

«Зміна тарифів дозволить Укрзалізниці втримати на поточному рівні вартість квитків для проїзду у сполученнях всередині країни, а також продовжити модернізацію рухомого складу, яка активно триває навіть під час широкомасштабного вторгнення», – йдеться у повідомленні.

В залежності від потягу проїзд з Дніпра зросте у межах 4-11% Із Харкова – 17 – 48%, з Києва – 15-47%.

Вартість квитків на поїзд Київ – Варшава – Київ, попит на який лишається ажіотажним, подорожчає на 72%.

У межах 3%, зросте вартість проїзду в нічних поїздах до Відня та Перемишля. На проїзд в Інтерсіті+ Київ – Перемишль – Київ ціна збільшиться на 26%, а в нічному поїзді Одеса – Перемишль – Одеса – у діапазоні 37-49%.

Без змін наразі залишиться вартість квитків на поїзди до Кишинева та Будапешта.

Нові тарифи почнуть діяти із запровадженням нового графіка руху пасажирських поїздів – з 10 грудня 2023 року. До зазначеної дати, купуючи квиток на будь-який день, пасажири сплачуватимуть стару ціну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *