ОСТАННІ НОВИНИ

Україна повернула ще вісьмох незаконно депортованих дітей

Ольга Денисяка

|

В Україну повернулися ще вісім дітей, незаконно депортованих до Росії, повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

«Сьогодні, у День Святого Миколая, команда нашого Офісу зустрічає чотирьох дівчаток та чотирьох хлопців на рідній українській землі. Це вдалося зробити завдяки спільній роботі із Державою Катар, який вже вдруге долучається до процесу повернення депортованих дітей і тих, які опинилися на ТОТ. Для нашої держави важлива кожна наша дитина, тож і повернення відбуваються як із РФ, так і з ТОТ…Для цих дітей сьогодні справді відбулося передріздвяне диво – вони зустрінуть і обіймуть своїх рідних на Батьківщині», – йдеться в повідомленні.

Вік повернутих дітей – від 8 до 18 років. Їхній шлях повернення традиційно напрацьовувала команда уповноваженого Верховної Ради з прав людини спільно з іншими органами в межах реалізації затвердженого плану Bring Kids Back UA. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *