ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – День Збройних Сил України

Андрій Котенський

|

Сьогодні, 6 грудня,  День Збройних України, який щорічно відзначають в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України».

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний подякував усім захисникам, а особливо тим, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога

«Дорогі бойові побратими і посестри! Сьогодні, у день Збройних Сил України, я дякую всім, хто робить свою важку роботу.

Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога.

Саме ви, незважаючи на звання та посади, стоїте за майбутнє наших дітей. Це те, заради чого ми боремося, не маючи права на поразку. Гордий за кожного, хто сьогодні перебуває в лавах Збройних Сил України.

Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь – як би важко нам не було, але точно не буде соромно!

Дякую за службу! З Днем Збройних Сил України!», – повідомив Валерій Залужний.

Командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що це свято сьогодні особливе, бо досі триває війна з російським агресором за існування української нації

 

«Сьогодні вся Україна святкує наше професійне свято – День Збройних Сил України!

Це свято, по суті, стало всенародним, адже триває нещадна війна з російським агресором за існування української нації. Дякую кожному, від чиєї майстерності, хоробрості, міцності духу і сталевої волі залежить подальша доля нашої країни, наших сімей, майбутнє наших дітей.

Але, насамперед, дякую звичайному солдату-піхотинцю, який незважаючи на погодні умови, щільні ворожі обстріли і невтомні атаки ворога, міцно стоїть на сторожі кожного клаптику української землі!

Дякую звичайному артилеристу, який майстерно виконує свою бойову роботу нищить ворога на полі бою і у ворожому тилу, знекровлюючи його сили і зменшуючи його прагнення до активних дій.

Дякую звичайному захиснику українського неба, який з кожним днем збільшує кількість вражених цілей, не дає агресору жодних шансів порушити спокій і стабільність існування наших міст і сіл.

Дякую усім, хто одягнув військовий однострій, взяв у руки зброю і нищить нею непрошеного загарбника. Ви є гордістю і надією нашого народу. Слава Україні», – повідомив Сергій Наєв.

Керівник НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного Петро Ткачук побажав усім українським захисникам, що виборюють Незалежність України, Якнайшвидшої перемоги.

«Свій 32-й день народження українське військо зустрічає у протистоянні російській збройній агресії. Героїзмом чоловіків і жінок у військових одностроях Збройні Сили України, як невід’ємна складова Сил оборони України, щодня доводять своє шляхетне покликання потужного захисника незалежності нашої держави.

Символічно, що новітня історія України поєднала цю дату із Днем Святого Миколая Чудотворця – покровителя воїнів. Щиро вітаю Вас із цими святами! Зичу воїнам Збройних Сил України, усім нам – якнайскорішої Перемоги над ворогом! Слава Збройним Силам України!», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *