ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти в День святого Миколая навідалися до потребуючих дітей

Маркіян Рой

|

В день Святого Миколая Павло Ткачук разом з офіцерами, курсантами та працівниками Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з подарунками завітали одразу до цілої низки спеціалізованих установ. Про це Павло Ткачук повідомив у Facebook.

«Символічно та надзвичайно знаково, що свято Збройних Сил України в нашій державі відзначається у насправді особливий день, на який із нетерпінням чекають усі діти – у День Святого Миколая Чудотворця, що також вважається покровителем воїнства!», – повідомив Павло Ткачук.

У День Святого Миколая, Павло Ткачук разом з очільницею Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галиною Недзельською, офіцерами та курсантами Національної академії сухопутних військ, завітали до вихованців комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини No1».

«Привітали колектив, що упродовж багатьох років перебуває під опікою нашого навчального закладу. Безперечно, завітали до малечі з подарунками», – відзначив військового вишу.

Він також висловив подяку колективу «Будинок дитини No1» з ураженням ЦНС та порушенням психіки, зокрема його керівниці Галині Качановській за турботу про маленьких українців, а також за солодкий дарунок з нагоди Дня ЗС України.

Курсанти Національної академії і їхні наставники не залишили без уваги та подарунків вихованців й інших закладів, де виховуються дітки, що позбавлені батьківської опіки чи мають інші потреби. Це, зокрема, Львівський дитячий будинок №1 для дітей-сиріт на вулиці Таджицькій та інші заклади.

«Всіх вітаю з Днем Святого Миколая! Нехай він дарує нам щастя і злагоду, якнайскорішу Перемогу, а наших нащадків береже від жахіть війни», – додав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *