ОСТАННІ НОВИНИ

Усі, хто під час війни з РФ став Героєм України, отримають квартири, – Зеленський

Андрій Котенський

|

Усі військові, що отримали звання Героїв України під час захисту країни від терористичної росії (від 2014 року) отримають житло. Якщо захисник, отримав звання Героя посмертно то квартирою буде забезпечено його сім’ю. Про це під час вечірнього відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами Володимира Зеленського, від початку повномасштабної війни терористичної росії проти України, за захист держави звання Героя отримало 360 захисників.

«Ми започатковуємо нову спеціальну ініціативу для усіх Героїв України – їх на сьогодні 360 від початку повномасштабної війни. Кожен воїн та рідні воїна, якому звання Героя України присвоєно посмертно, отримають від держави квартиру. Не за роки, не колись потім, а зараз», – повідомив Володимир Зеленський.

Сьогодні квартири отримали перші 21 Герой України, у тому числі 9 із них – полеглі захисники.

«Мав честь вручити перші документи на квартиру – 21-му Герою України. Воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби. Із цих 21 – девʼять – полеглі герої», – сказав президень.

За словами Володимира Зеленського, квартири отримають усі власники ордену «Золотої Зірки», що воювали за нашу свободу від 2014 року.

«Найближчим часом держава забезпечить квартирами всіх Героїв України. Усіх. Зокрема й тих, хто воював до 24 лютого – за час від 14-го року, бойові хлопці. Це справедливо», – додав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *