ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок мінометного обстрілу на фронті загинув 26-річний захисник з Львівщини

Ольга Денисяка

|

На фронті загинув 26-річний Володимир Сачала з Львівщини. Про це повідомили в Яворівській міській раді.

«Молодий 26-річний захисник родом із мальовничого села Оселя нашої громади. Тут зростав і навчався, закінчив школу. Згодом вступив до училища в Івано-Франкове. 

Всюди знаходив друзів, був товариським, веселим, уважним і турботливим хлопцем. Часто допомагав рідним по господарству. Мав золоті руки, тому легко Володимиру вдалавась будь-яка справа, за яку він брався. Як і його товариші, хлопець полюбляв рибалити, цікавився автомобілями й любив слухати музику», – так згадують про хлопця у міській раді. 

У 2017 році, після завершення навчання, вступив до українського війська аби виконати свій обовʼязок перед Батьківщиною. А після звільнення повернувся до цивільного життя. Працював столяром у Івано-Франковому, їздив на заробітки, щоб допомагати своїй родині. 

У січні 2023 року Володимир знову одягнув військовий піксель. Попри молодий вік, хлопець був відважним і готовим давати відсіч ворогу. Служив у складі легендарної 24 бригади. Під час служби зустрів свою майбутню дружину і створив з нею сімʼю. 

Наприкінці листопада внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Дружба отримав поранення несумісні із життям. 

Зустріч Героя відбудеться у понеділок, 4 грудня. Точний час повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *