ОСТАННІ НОВИНИ

Росія платить родичам мобілізованих вояків, аби стримувати їх від протестів

Андрій Котенський

|

У російській верхівці скоріш за все стурбовані протестами родин мобілізованих та намагаються стримати їх у різні способи, зокрема, Росія платить родичам мобілізованих вояків. Про це повідомляє розвідка Міністерства оборони Британії, пише Європейська правда.

Після невеликих акцій протесту у Москві в листопаді 2023 року російська влада, схоже, почала стримувати наступні такі заходи, зазначають в огляді.

Аналітики зазначають, що розслідування недержавних інформаційних ресурсів у Росії, як і коментарі протестуючих дружин, свідчать про те, що родичам тепер пропонують більші виплати в обмін на те, що вони мовчатимуть.

27 листопада одна з груп дружин мобілізованих опублікувала маніфест проти «безстрокової мобілізації, а за кілька днів їх почали позначати як «фейкову організацію».

«Влада, скоріш за все, особливо побоюється будь-яких протестів родичів тих, хто мобілізований з вересня 2022 року і зараз вже більш як рік на фронті», – зазначає розвідка.

Як відомо, ЗСУ ліквідували вже понад 331 тисячу російських військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *